La universitat que estaves esperant

La Universitat de Sant Esteve de les Roures dona continuïtat a una tradició de formació superior que es remunta a l’Edat Moderna. De naturalesa pública, desplega la seva activitat de servei públic en els àmbits de la docència, la recerca i la transferència del coneixement en els camps que li són propis.

Té com a missió ser un motor de coneixement i d’innovació al servei del territori i una clara vocació internacional. Se centra en l’atenció als estudiants i la seva formació global per tal que incorporin els valors de la creativitat individual, el rigor professional i el compromís social. La USEDR està plenament vinculada amb l’entorn i amb el progrés cultural, social i econòmic del país.

Salutació del rectorEstudisHistòriaServeis als estudiantsBotiga
Treballa amb nosaltres – Processos electorals – Xarxes socials

 

77 pensaments sobre “La universitat que estaves esperant

  1. Tinc una necessitat imperiosa de fer un curs d’ebenisteria, especialitat Tocadors de senyores. Si no erro, feu aquesta especialitat en els cursos d’estiu, però tinc confusió al respecte, atès que ho incloeu en el curs de Zootècnia aplicada, manual per a criança de verros i truges.

    Liked by 2 people

  2. Estava buscant titulació moderna com la vostra feia temps! i ja n´he fet la sol.licitud per cursar el “Master en Gastronomia Genòmica Inversa: ‘del pollastre a l’Ou’ “.
    Molt agraït! . Preparo carmanyola, matraç, bunsen, ukelele i partitures de Manel i vinc la propera setmana. Fins aviat!

    Liked by 2 people

  3. Queden places pel quart curs del grau en forja (especialitat forja de milícia)? Tinc problemes amb la matriculació online. Em podrien facilitar també informació per cursar l’any vinent el màster oficial al respecte, que inclou pràctiques amb el gremi de professionals de Wyzima? Déu els hi ho pagui.

    Liked by 2 people

  4. Sóc jubilada i tinc un títol de llicenciada. Hi he intentat renunciar perquè ja no el necessito però a la universitat on me’l van expedir no m’hi estan. Vosaltres em podríeu fer una transferència de coneixement (i de títol) cap al meu nebot, que té 15 anys i diu que vol ser polític?
    I si això no pogués ser, me’l podríeu convalidar per un robot de cuina, que em fa molta falta?
    Moltes gràcies per la vostra atenció i per la vostra professionalitat.

    Liked by 2 people

  5. Bon dia,
    M’agradaría saber si teniu alguna carrera a distancia que pugui fer per Internet.
    No tinc bona convinació per anar presencialment a Sant Esteve de les Roures, està “complicat”.
    Moltes gràcies per avançat!!
    Lluís

    Liked by 2 people

  6. Després d’haver abonat l’import via transfusió bancària al vostre compte de LaCoixa, estic encantat per l’agilitat en la tramitació de la titulació que tant necessitava: “Escatologia Política. Usos i aplicacions al s.XXI”. El tracte preferent per part del Magnífic Sr. Rector de la Universitat de Sant Esteve dels Roures, ha estat excels.

    Liked by 2 people

  7. jo voldria fer el master en tallar formatges,, no disposo d’hores lliures per anar a clase i voldria tenirlo en menys d’una setmana. Ho veieu posible ? puc aconseguir el diploma de llicenciada en menys de 7 dies ?

    Liked by 1 person

  8. Prego m’informin de la possibilitat de bescanviar els 10 crèdits que em manquen per a l’obtenció del mestratge en Dret públic de cuixa pels papirs complerts del Private anys 90s. Estan en perfecte estat i cap pergamí s’enganxa a l’altre. El vostre serv.

    Liked by 1 person

  9. Sóc Llicenciat en Ciències del Bar i estaria interessat a realitzar algun curs de Cultura Tabarnesa. Per la manca de temps, voldria saber si cap de les assignatures cursades en la Llicenciatura poden ésser convalidades i, en cas afirmatiu, si les hores emprades amb el propi moble bar compten com a pràctiques.

    Liked by 1 person

  10. Tinc entès que esteu preparant un Màster gratuit de quatre anys en aritmètica avançada ( suma, resta, multiplicació, divisió) pels membres de la GC que van emetre els informes que té el jutge Llarena i que han fet que el poble sigui conegut a tot el món. Podria asistir-hi com observador?

    Liked by 1 person

  11. Benvolguts senyors, estic molt interessat en saber si a la vostra Universitat puc cursar algún “master”. No importa del que sigui mentre no hagi d’anar a classe. Molt agraït per la vostre atenció, els hi desitjo molts exits.

    M'agrada

  12. Soc esportista d’èlit retirat”aetatis causa”.
    La meua especialitat “barra fixa i alçament de gots”.
    Tinc entés que feu un master per accedir al cos de professos d’Educació Física.imprescindible la no exigencia presèncial. També saber qui omplirà els gots, per que tinga la titolació adient.

    M'agrada

  13. Sóc físic nuclear i fins ara he treballat a la central nuclear de Sant Esteve de les Roures. Ara m’he jubilat i com que ja no necessito el títol vull renunciar a ell.

    Com s’ha de fer per recuperar els diners que em va costar? Torno el diploma i em feu un rebut?

    Gràcies.

    M'agrada

  14. Futurs companys de la Uni ja ha començat la jornada de portes obertes. Avui he anat per demanar info pel Màster en Venta d’Hamburguers ja que me’l demanen al Burguer Crazy, ves per on! Tot i que ja tinc Grau en “Gatronomía Fast and Furious” em demanen una especialitat per cobrar 25,38 euros més mensuals (per les birres Creualcamp ja em van bé).
    Us trobareu al Rajoy fent merchandising a una paradeta plena de samarres amb el logo “155”. Deu ser una nova marca tu…
    El bar de la uni es the best, de cambrers els guàrdies civils d’Alsasua, de manteniment us hi trobareu a la Cifuentes i a l’Albiol, es veu que ja van buscant feina fora de la política. Justament quan sortia em creu-ho amb l’Arrimades tot d’espia, es veu què estava elaborant un informe per dur-lo al TC i tancar la Universitat. El Rector regala màsters, amb això us ho dic tot.

    M'agrada

Deixa un comentari