Salutació del rector

La Universitat de Sant Esteve de les Roures és una universitat pública que té una clara consciència de la contribució dinàmica i amb vocació universal que ha de fer a la societat. El desenvolupament científic, cultural i econòmic està inscrit en la seva història i en la seva missió, que actualitzem constantment a la llum dels nous reptes socials als quals ens enfrontem. Ja sigui a través del treball del nostre professorat, la formació dels nostres estudiants o els serveis que oferim a la comunitat i el seu entorn, estem aquí per fer que el món sigui més just, més agradable i més sostenible. 

La Universitat de Sant Esteve de les Roures té com a principals objectius:

oferir als estudiants una formació de qualitat: prestem especial atenció a la qualitat de l’ensenyament en el context d’una universitat humana, basada en la disponibilitat i la proximitat dels seus professors;
preparar els estudiants per a la seva vida professional, tot promovent el seu desenvolupament intel·lectual, cultural i humà: més enllà del contingut de la formació, formació intensiva en reflexió, crítica, argumentació, recerca d’informació… a la nostra Universitat s’imparteixen habilitats essencials per als ciutadans responsables, veritables actors de la societat del futur;
enriquir el coneixement difós gràcies a una investigació de qualitat: l’especificitat d’una universitat és disposar de professors i investigadors que alimentin la seva docència a partir d’una recerca que desenvolupi grans projectes realitzats a les xarxes nacionals i internacionals;
contribuir a la vida social, cultural i econòmica de la Sant Esteve de les Roures: sobre la base de la formació i la recerca, la universitat posa el coneixement que desenvolupa al servei de la societat. Arrelada al seu entorn i atenta a les seves necessitats, està molt interessada en participar en el desenvolupament de la seva població, complint amb les expectatives dels actors culturals, econòmics i socials, així com les peticions d’empreses i organitzacions públiques i privades.

La USEDR també té com a principal objectiu el foment de les relacions internacionals. Acull estudiants i investigadors de fora de les nostres contrades i promou la mobilitat dels seus estudiants i investigadors, especialment en programes europeus com ERASMUS.

Si la vostra vida acadèmica es desenvolupa a la Universitat de Sant Esteve de les Roures, tindreu l’oportunitat de descobrir la passió dels nostres professors, científics i tècnics que persegueixen amb determinació i entusiasme les seves missions de recerca i ensenyament.

Finalment, vull agrair-vos la confiança que ens feu i us dono la benvinguda a una formació d’alta qualitat que només es pot tenir en una universitat com la de Sant Esteve de les Roures.

Cordialment,

 

Dr. Orni de Sant Esteve
Rector de la Universitat de Sant Esteve de les Roures